BioStim AS drives i dag av Anne Martha og  Kjell Øivind.
Anne Martha tar hånd om den daglige driften som salg / utsending, markedsføring, Kjell Øivind tar all service.

Firmaet ble stiftet i desember 1983 av  Anne Martha og Kjell Øivind Hansen,  Anne Hilde og Truls-Ola Kjenner under navnet BioMeter Det ble navneskifte 1989 etter at BioMeter International AS solgte sine rettigheter innen monitorering av nervomuskulære blokkader, samt navnet BioMeter – som var internasjonalt anerkjent. Vi tok da navnet BioStim AS.
Sommeren 2014 solgte Anne Hilde og Truls-Ola seg ut.

Produktene

Ved oppstart: Elpha IV TNS, Elpha 500 TNS, NT 315 Nervetracer, MyoMeter EMG biofeedback, MyoTest med train of four, samt MyoGraph for monitorering av nervomusklær blokkade, AutoMove for opptrening av slagrammede og APF700 akupunkturpunktsøker.
Hwato akupunkturnåler, Moxa, Accu-Band, Magrain, illustrasjonsplansjer innen akupunktur.
Senere har det kommet flere produkter inn.

BioStim AS har nå flyttet bedriften til Son.

Vi har solgt mange tusen Elpha TNS apparater opp gjennom årene. Første  Nemkogodkjente TNS apparatet var Elpha IV, videre kom vi med Elpha 500, Elpha 64K med muskelstimulator, Elpha 2000 med muskelstimulator, til dagens utgaver: Elpha II 1000 TNS,  Elpha II 3000 TNS med muskelstimulator og siste utgave Elpha E80 med 70 mulige program.
Alle apparatene kalibrerer og tester seg selv når de slåes på og har konstant strømgenerator. Ingen andre TNS apparater på markedet kommer så høyt opp i strømstyrke som våre, med hudmotstand opp til 2,5 kohm.

Elpha II 3000 tokanals TNS med muskelstimulering er det eneste apparatet på markedet som  har to i ett  “TNS og muskeltimulering ” egner seg til behandling av slagpassienter, passienter med kroniske smerter, stimulerer blodsikrkulasjonen .
Dagens nyhet er Elpha E80 tokanals flerfunsjonell TNS og muskelstimulator.
Elpha apparatene er enkle i bruk.

Kabel for 6 nåler med dempeledd, ble Nemko-godkjent allerede før 1980, og vi har i dag en universalkabel som passer til de fleste TNS apparater.
Blodtrykksmåler AND 767 Pluss 30 digitalt.   Måler blodtrykk og pulsfrekvens.Blodtrykkmåleren kan lagre opp til 90 målinger og beregne gjennomsnittet av de tre siste målinger tatt innenfor 10 minutt. Hver måling lagres med dato og klokkeslett.

BioStim AS er kjent for rask og god service, og det er sjelden lang leveringstid.  Med lang fartstid i bransjen (siden 1972), har vi et godt samarbeid med de ledende innen idrettsmedisin og rehabilitering i Norge.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til et samarbeid med oss gjennom vårt kontor her i Vestby

Våre hovedprodukter:

 • Akupunkturnåler, Hwato, Seirin
 • Elpha TNS / muskelstimulator
 • TNS elektroder Pals
 • Kabel for elektrostimulering
 • Prober for inkontinensproblem
 • Blodtrykkmåler
 • Temperaturmåler
 • Akupunkturmodeller over akupunkturpunkter
 • Kinesiologitape
 • Massasjekrem
 • Desifeksjonsmiddel Antibac
 • Førstehjelpsutstyr
Bilde av eiere, Anne Martha og Kjell Øivind Hansen.